Målskyttar: “Kogaren“ 2, Mats 2 Se skytteligan>>

Kogaren
Robin
Dagens bolljury: Daniel Nilsson

Rapport:
Här kommer en rapport som är lite kortare än den brukar vara. Anledningen är givetvis att matchen avbröts efter 60 minuters spel, då vår spelare Alfred Tullgren väldigt olyckligt bröt benet efter en duell med St Olofs målvakt. Ställningen var då 4-4 och i samspråk med domare och St Olof så beslöt vi att avbryta matchen och låta resultatet stanna vid dessa siffror.

Jag vill dessutom poängtera att det var absolut inget ojuste spel från St Olofs målvakt, utan det var ren otur att det blev som det blev.

Matchen då? Det märktes att det var omstart efter sommaruppehållet, det var lite segt både i huvud och ben, samtidigt som termometern visade 30 grader varmt i skuggan. Dessutom så hade ett antal spelare deltagit i Gärdscupen tidigare i veckan. Efter första halvlek så var ställningen 2-2, St Olof tog ledningen med 1-0, en solklar offside föregick målet men den för dagen grönklädde pajasen hade nog haft ett bra uppehåll i sommar, inte mycket han hade koll på denna matchen. Jag kan ju citera Cay-Anders Jönsson: ”Det bästa domslutet han tog i denna matchen var när han blåste av för en drickapaus!”

Nåja, vi repade mod och vi kvitterade genom Magnus ”Kogaren” Nilsson som kom fri med målvakten och gjorde inget misstag. St Olof gjorde 2-1 på en frispark, men ganska omgående så gjorde ”Kogaren” sitt andra mål och kvitterade återigen.

I andra halvlek så blixtrade St Olof till och gjorde 2 snabba mål inledningsvis. Men återigen så visade vi bra moral, och den för dagen bäste spelaren Affe Tullgren var regissören bakom upphämtningen till 4-4. Först serverade han Mats med en boll som han lugnt och behärskat rullade in i mål. 5 minuter senare så kom Affe runt på kanten och slog ett perfekt inlägg till nyss nämnde Mats som nickade in bollen i mål. En stund senare var olyckan framme…

Det är alltid tråkigt när sådana här skador uppstår, men det är ju tyvärr inget man kan göra något åt. Nu hoppas vi givetvis att du snart är på benen igen, och så småningom också på fotbollsplanen Affe!

Alla i Önneköp hälsar: Krya på dig Affe!

(Rapporten är skriven av Tonny Nyman, 29 juli 2008)

Tabell och ligor efter omgång 13 + 19:
Esperöd har blivit uteslutet, varför ÖIF blivit av med en match och ett mål (Conny).